Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126
Title: Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина»
Other Titles: A new taste in mousse desserts "lavender-blackcurrant"
Authors: Лукомська, Софія
Маслійчук, Ольга
Lukomska, Sofiia
Masliichuk, Olha
Keywords: мусовий десерт
конфі
лаванда
тістечко
mousse dessert
confit
lavender
cake
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Лукомська С. Новий смак у мусових десертах «лаванда-чорна смородина» / Софія Лукомська, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 300–302.
Abstract: Мета. Впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу. Goal. Introduction of a new taste in "Lavender-Blackcurrant" mousse desserts and further implementation of this dessert in restaurants.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34126
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sofiia Lukomska.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.