Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282
Title: Current trends of creating menu in restaurant business establishments
Other Titles: Сучасні тенденції формування меню в закладах ресторанного господарства
Authors: Tomalia, Tetiana
Halmiz, Yulia
Халміз, Юлія
Томалія, Тетяна
Keywords: restaurant
catering
menu
touch panels
ресторан
кейтеринг
меню
сенсорні панелі
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Tomalia T. Current trends of creating menu in restaurant business establishments / Tetiana Tomalia, Yulia Halmiz // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 130-132.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33282
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tomalina.pdf98.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.