Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33189
Title: Оздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти
Authors: Петришин, Наталія
Petryshyn, Nataliia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: оздоровче харчування
конспект лекцій
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
магістр
кафедра готельно-ресторанної бізнесу
Issue Date: 2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Оздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 80 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є вивчення проблеми функції їжі, інгредієнтний склад функціональних продуктів, питання створення і виробництва цих продуктів, зв'язок між використаними харчовими і біологічно-активними добавками.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33189
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
health food.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.