Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33189
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2022-11-21T09:15:30Z-
dc.date.available2022-11-21T09:15:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33189-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є вивчення проблеми функції їжі, інгредієнтний склад функціональних продуктів, питання створення і виробництва цих продуктів, зв'язок між використаними харчовими і біологічно-активними добавками.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectконспект лекційuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної бізнесуuk_UA
dc.titleОздоровче харчування : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельноресторанна справа" другого (магістерського) рівня вищої освітиuk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
health food.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.