Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3256
Title: Стан сформованості змісту та підходи до оптимізації фізичної підготовки майбутніх фахівців з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій
Authors: Гоншовський, В.
Keywords: спеціальна фізична підготовка
ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій
Issue Date: 2007
Citation: Гоншовський В. Стан сформованості змісту та підходи до оптимізації фізичної підготовки майбутніх фахівців з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій / Гоншовський В. // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фізичної культури та спорту. - Л., 2007. - Вип. 11, т. 1. - С. 52 - 57.
Abstract: На основі даних наукової літератури встановлено практично повну відсутність ефективного змісту спеціальної фізичної підготовки майбутніх фахівців з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у вищих військових навчальних закладах. Також встановлено, що сучасні підходи до підвищення ефективності цієї складової підготовки передбачають диференціацію змісту фізичної підготовки на основі лабільних характеристик курсантів, не враховуючи стабільних біологічних і, зокрема, типу соматичної конституції як критерію такої диференціації. Зазначене актуалізує подальші дослідження у визначеному напрямку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/3256
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
10_ZBIRNYK.pdf459.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.