Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-06-14Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Личук, Микола; Paska, Mariia; Lychuk, Mykola
2021Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоніРадзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariya
2022Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухніБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2023Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарстваЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chirka, Vyacheslav; Paska, Maria
2023Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарстваФик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2023Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарстваНайда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
2023Особливості етнічних закладів і розвиток гастрономічного туризмуПаска, Марія; Боратинський, Олег; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Radzimovska, Olha