Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Молода спортивна наука України"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-06-14
Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Личук, Микола
;
Paska, Mariia
;
Lychuk, Mykola
2022
Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2023
Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства
Фик, Богдан
;
Паска, Марія
;
Fyk, Bohdan
;
Paska, Mariia
2023
Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
2023
Особливості етнічних закладів і розвиток гастрономічного туризму
Паска, Марія
;
Боратинський, Олег
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Boratynskyi, Oleh
;
Radzimovska, Olha
Discover
Author
5
Паска, Марія
2
Boratynskyi, Oleh
2
Боратинський, Олег
1
Fyk, Bohdan
1
Lychuk, Mykola
1
Naida, Ostap
1
Radzimovska, Olha
1
Личук, Микола
1
Найда, Остап
1
Радзімовська, Ольга
.
next >
Subject
2
hospitality industry
2
local producer
2
локальний виробник
2
індустрія гостинності
1
"Internet" network
1
authentic cuisine
1
beekeeping products
1
dish
1
gastronomic tourism
1
low-calorie sauces
.
next >
Date issued
3
2023
1
2021
1
2022
Has File(s)
5
true