Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 40 (Search time: 0.034 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-10-10
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Цибінов, Олександр
;
Паска, Марія
;
Tsybinov, Oleksandr
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Мікрокваліфікації та їх застосування у вищій освіті
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини
Паска, Марія
;
Боратинський, Олег
;
Німець, Андрій
;
Paska, Mariia
;
Boratynskyi, Oleh
;
Nimets, Andrii
2023-10-12
Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва
Чирка, В’ячеслав
;
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Teslia, Olha
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції
Фик, Богдан
;
Паска, Марія
;
Fyk, Bohdan
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Тeslia, Olha
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Перспективи розвитку стрітфудів в умовах сьогодення
Шафір, Поліна
;
Паска, Марія
;
Shafir, Polina
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
Німець, Андрій
;
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Nimets, Andrii
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2023-10-12
Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів
Найда, Остап
;
Тесля, Ольга
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Teslia, Olha
;
Paska, Mariia
Discover
Author
37
Paska, Mariia
5
Boratynskyi, Oleh
5
Radzimovska, Olha
5
Боратинський, Олег
5
Радзімовська, Ольга
3
Hiletskyi, Ivan
3
Karpova, Marta
3
Naida, Ostap
3
Гілецький, Іван
3
Карпова, Марта
.
next >
Subject
4
впровадження
4
гастрономічний туризм
3
gastronomic tourism
3
hospitality industry
3
local producer
3
локальний виробник
3
популяризація
3
ресторанне господарства
3
ресторанне господарство
3
ресторанний бізнес
.
next >
Date issued
18
2023
17
2022
4
2021
1
2020
Has File(s)
40
true