Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259
Title: | Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. |
Authors: | Басюк, Т. П. Керанчук, Т. Л. |
Keywords: | економіка готельно-ресторанний бізнес управління готельні та ресторанні заклади планування діяльність підприємств |
Issue Date: | 14-Sep-2018 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій |
Citation: | Басюк Т. П. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. - Київ : НУХТ, 2018. - 360 с. |
Series/Report no.: | навчальні посібники; |
Abstract: | У навчальному посібнику розглядаються економіко-правові засади функціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. В доступній формі викладено основи формування та управління основними економічними ресурсами в готелях та ресторанних закладах, описані методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі, фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Basuk_Keranchuk_2018.pdf | 3.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.