Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259
Title: Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб.
Authors: Басюк, Т. П.
Керанчук, Т. Л.
Keywords: економіка
готельно-ресторанний бізнес
управління
готельні та ресторанні заклади
планування
діяльність підприємств
Issue Date: 14-Sep-2018
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Басюк Т. П. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. - Київ : НУХТ, 2018. - 360 с.
Series/Report no.: навчальні посібники;
Abstract: У навчальному посібнику розглядаються економіко-правові засади функціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. В доступній формі викладено основи формування та управління основними економічними ресурсами в готелях та ресторанних закладах, описані методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі, фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Basuk_Keranchuk_2018.pdf3.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.