Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31961
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСова, А. О.-
dc.contributor.authorПоліщук, А. М.-
dc.contributor.authorSova, A. O.-
dc.contributor.authorPolishchuk, A. M.-
dc.contributor.authorКафедра олімпійської освіти-
dc.date.accessioned2022-02-07T16:40:36Z-
dc.date.available2022-02-07T16:40:36Z-
dc.date.issued2022-02-07-
dc.identifier.citationІсторія української культури : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму / розроб. Сова А. О., Поліщук А. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31961-
dc.description.abstractМета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історико-культурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectісторія української культуриuk_UA
dc.subjectнавчальна програмаuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectкафедра олімпійської освітиuk_UA
dc.titleІсторія української культури : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сова_Поліщук_навч.програма_ІУК__ФТ_ГРС_2021+.pdf593.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.