Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31814
Title: | Інноваційні способи пакування м'ясних виробів |
Authors: | Романовська, Ольга Філікович, Леся Romanovska, Olha Filikovych, Lesia |
Keywords: | інновація пакування зберігання маркування |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Романовська О. Інноваційні способи пакування м'ясних виробів / Ольга Романовська, Леся Філікович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 163-164. |
Abstract: | Мета – дослідити нові можливості українського пакування м’яса та м’ясопродуктів, спрямованих на підвищення рівня безпеки і якості харчових продуктів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31814 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Романовська_Філікович_СТ.pdf | 548.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.