Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31448
Title: | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві |
Authors: | Куцмида, Анастасія Паска, Марія Kutsmyda, Anastasiia Paska, Mariia |
Keywords: | тренди ресторанне господарство крафт екоспрямування |
Issue Date: | 28-Dec-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Куцмида А. Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 137-139. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31448 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Куцмида_Паска.pdf | 554.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.