Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425
Title: | Товарознавство харчових продуктів |
Authors: | Газука, Т. А. Хоруженко, Т. А. Борисенко, Н. А. Hazuka, T. A. Khoruzhenko, T. A. Borysenko, N. A. |
Keywords: | товарознавство харчових продуктів навчально-метод. рекомендації |
Issue Date: | 17-Dec-2021 |
Publisher: | ЧДПУ |
Citation: | Галузка Т. А. Товарознавство харчових продуктів : навч.- метод. рек. для студ. технолог. ф-тів / Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н. А. Борисенко. - Чернігів : ЧДПУ, 2011. - 88 с. |
Abstract: | Навчально-методичні рекомендації розроблено на допомогу студентам технологічних факультетів при вивченні курсу „Товарознавство харчових продуктів”. До посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31425 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Товарознавство харчових продуктів. Навчально-методичні рекомендації_2011.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.