Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31410
Title: Товарознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліни
Authors: Бондарчук, М. Є.
Bondarchuk, M. Ie.
Keywords: товарознавство
харчові продукти
методичні рекомендації
Issue Date: 16-Dec-2021
Publisher: ДонНУЕТ
Citation: Товарознавство (Харчові продукти) : метод. рек. для вивчення дисципліни. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. - 52 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для студентів всіх форм навчання і включають інформацію щодо змісту модулів та тем дисципліни, планів занять, завдань для самостійного вивчення та розподілу балів за видами робіт, що виконуються студентами протягом вивчення дисципліни. Методичні рекомендації містять перелік питань для підготовки до підсумкового контролю та перелік основної, допоміжної літератури й інформаційних ресурсів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31410
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.