Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30847
Title: | Research of the system of formation of professional competence of future managers of physical culture |
Authors: | Prystupa, Yevhen Kryshtanovych, Svitlana Pasko, Olha Prudka, Liudmyla Matiienko, Tetyana Приступа, Євген Криштанович, Світлана Пасько, Ольга Прудка, Людмила Матієнко, Тетяна |
Keywords: | формування професійної компетентності майбутні менеджери фізична культура |
Issue Date: | 21-Oct-2021 |
Citation: | Research of the system of formation of professional competence of future managers of physical culture / Yevhen Prystupa, Svitlana Kryshtanovych, Olha Pasko, Liudmyla Prudka, Tetyana Matiienko // Laplage em Revista (International). - 2021. - Vol. 7, n. 3C. - P. 286-291. (Web of Science) |
Abstract: | METHODOLOGY Achievement of our goal of research of the effectiveness of the formation of professional competence of future managers of physical culture and sports involves the use of a number of methods. The study was carried out using the following theoretical methods: systems analysis and synthesis, induction and deduction, comparison, classification, generalization and systematization, idealization and abstraction. МЕТОДОЛОГІЯ Досягнення нашої мети дослідження ефективності формування професіонала Компетенція майбутніх менеджерів з фізичної культури та спорту передбачає використання ряду методи. Дослідження проводилося за допомогою таких теоретичних методів: системний аналіз і синтез, індукція та дедукція, порівняння, класифікація, узагальнення та систематизація, ідеалізація та абстрагування. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30847 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Приступа_Криштанович_WoS_2021 (2).pdf | 141.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.