Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563
Title: Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"
Authors: Ушакова, Катерина
Паска, Марія
Ushakova, Kateryna
Paska, Mariia
Keywords: ресторанне господарство
заклад
структура
асортимент
Issue Date: 17-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ушакова К. Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка" / Катерина Ушакова, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 90-92.
Abstract: Мета роботи – сформулювати основні принципи організації роботи закладу ресторанного господарства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30563
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_25_90-92.pdf615.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.