Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30390
Title: Управління змагальним процесом у гандболі з використанням експрес-оцінок інтегральних показників змагальної діяльності
Authors: Циганок, Владислав Іванович
Keywords: гандбол
управління
експрес-оцінка
змагальна діяльність
інформаційне забезпечення
тренувальний процес
підготовленість
Issue Date: 7-Sep-2021
Publisher: Придніпр. держ. акад. фіз. культури і спорту
Citation: Циганок В. І. Управління змагальним процесом у гандболі з використанням експрес-оцінок інтегральних показників змагальної діяльності : автореф. канд. наук з фіз. виховання та спорту : [спец. ] 24.00.01 "Олімпійський і професійний спорт" / Циганок Владислав Івановис ; Придніпр. держ. акад. фіз. культури і спорту. - Дніпро, 2021. - 25 с.
Abstract: У дисертаційному дослідженні на основі аналізу та узагальнення даних літератури і результатів експериментальних досліджень вперше обґрунтована, розроблена і впроваджена технологія управління змагальною діяльністю гандбольної команди високої кваліфікації з використанням експрес-оцінки інтегральних параметрів змагальної діяльності у тривалому змагальному періоді з використанням побудови змагальних мікроциклів, що базується на закономірностях загальної теорії підготовки спортсменів в олімпійському і професійному спорті. Уперше розроблена система інформаційного забезпечення для аналізу, експрес-оцінки та інтерпретації інтегральних параметрів змагальної діяльності гандболістів; обґрунтовано та розроблено критерії експрес-оцінок інтегральних показників змагальної діяльності гравців високої кваліфікації в гандболі; на підставі проведеного дослідження отримані експрес-оцінки інтегральних параметрів змагальної діяльності та розроблено відповідні шкали рівнів змагальної готовності гравців.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30390
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Циганок_автореф_2021_вересень.pdf400.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.