Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29908
Title: Physical Activity of Students at Higher Educational Institutions with Kinesiology and Health Majors in the Setting of COVID-19 Pandemic
Authors: Yaroshyk, Marta
Rymar, Olga
Malanchuk, Halyna
Solovey, Alla
Khanikiants, Olena
Bubela, Oleksiy-Oleg
Ярошик, Марта
Римар, Ольга
Маланчук, Галина
Соловей, Алла
Ханікянц, Олена
Бубела, Олексій-Олег
Keywords: physical activity
students
COVID-19 pandemic
фізична активність
студенти
пандемія COVID-19
Issue Date: 28-May-2021
Citation: Physical Activity of Students at Higher Educational Institutions with Kinesiology and Health Majors in the Setting of COVID-19 Pandemic / Marta Yaroshyk, Olga Rymar, Halyna Malanchuk, Alla Solovey, Olena Khanikiants, Oleksiy-Oleg Bubela // Society. Integration. Education : Proceedings of the International Scientific Conference (May 28th-29th). - Rēzekne, 2021. - Vol. V. - P. 260-267.
Abstract: Анотація. Метою цього дослідження було виявити особливості фізичного стану студентів діяльність, яка навчається у вищих навчальних закладах з кінезіології та медичних спеціальностей в встановлення пандемії COVID-19. Для цього було проведено онлайн-опитування серед 236 студентів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберський. За його допомогою ми змогли визначити як побутову, так і організовану фізичну самооцінки рівнів активності групи вибірки до і під час карантину обмеження. Більшість студентів оцінили рівень своєї фізичної активності як "відмінний" і "добре". Жодних суттєвих змін серед оцінок фізичної активності не відстежено під час карантинних обмежень. Ми встановили, що 59% досліджуваної групи регулярно отримували відвідували спортзали до спалаху пандемії, і 12% студентів систематично поверталися додому вправи. Решта активних студентів (26%) здійснювали вправи рідко. До пандемії лише 3% учасників не займалися організованими фізичними навантаженнями. Ми спостерігали загальне зниження фізичної активності студентів з точки зору випадків та інтенсивності під час карантинних обмежень. Форми фізичних навантажень були суттєво змінені. Таким чином, студенти почали частіше гуляти, а також тренуватися самостійно або з онлайн-тренерами. Зміцнення кардіо та м’язів залишалось домінуючим серед видів діяльності як до, так і після карантин. Після ослаблення карантинного обмеження половина досліджуваної групи знову розпочала роботу на тренуванні в спортзалі. 28% студентів продовжували вправи так само, як і під час карантин. 12% респондентів займалися своїми справами. 7% учасників цього не зробили Пандемія 261 повернутися до тренувань. Що стосується результатів цього дослідження, ми можемо зробити висновок про це Українські студенти віддають перевагу груповим вправам, де вони можуть взаємодіяти з тренером чи іншим учасник навчальних занять, як і сучасні технології не можуть повною мірою виконати їх потреби у фізичних навантаженнях.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29908
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yaroshyk_2021.pdf130.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.