Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29905
Title: The Dynamics of Indicators of Psycho-Emotional Condition of College Students, Influenced by Teambuilding Techniques
Authors: Semenova, Nataliia
Rymar, Olga
Khanikiants, Olena
Malanchuk, Halyna
Lapychak, Ihor
Семенова, Наталія
Римар, Ольга
Ханікянц, Олена
Маланчук, Галина
Лапичак, Ігор
Keywords: physical education
psycho-emotional condition
students
team-building technique
фізичне виховання
психоемоційний стан
студенти
побудова команди техніка
Issue Date: 28-May-2021
Citation: The Dynamics of Indicators of Psycho-Emotional Condition of College Students, Influenced by Teambuilding Techniques / Nataliia Semenova, Olga Rymar, Olena Khanikiants, Halyna Malanchuk, Ihor Lapychak // Society. Integration. Education : Proceedings of the International Scientific Conference (May 28th-29th). - Rēzekne, 2021. - Vol. IV. - P. 448-555.
Abstract: Анотація. Фахівці стверджують, що питання розуміння механізму впливу фізичного діяльність щодо психологічного здоров'я дітей та підлітків не досліджується ретельно. Це стосується в першу чергу студентів коледжів, оскільки їхній вік дорівнює віку учнів середніх шкіл. Психоемоційні процеси у свідомості та поведінці студентів, обумовлені закінчення біологічного та фізичного розвитку та адаптація до нових умов навчання та проживання. Наші попередні дослідження дозволили визначити стан та динаміку психоемоційних показників протягом першого навчального року на тлі низьких фізичних показників діяльність. Питання про те, як конкретна фізична активність впливає на їх динаміку Показники серед студентів коледжу залишаються без відповіді. Метою дослідження є визначити динаміку показників психоемоційного стану серед 15–16 років студенти медичного коледжу. Методи та методи дослідження, такі як аналіз та узагальнення наукової літератури, документації, педагогічного спостереження, САН та застосовувалась математична статистика. Результати дослідження. Будь-які надійні зміни у бік більш позитивної чи негативної сторони серед студентів з Росії не виявлено Експериментальна група (ЕГ), хоча показники добробуту та настрою студентів з Контрольна група (КГ) значно зменшилась (p≤0,05) протягом педагогічного періоду експеримент. Помічено надійне погіршення самопочуття студентів КГ у порівнянні з студентами ЕГ на 2-му етапі експерименту. Висновки. Дані, отримані в результаті педагогічного експерименту, довели позитивний ефект від впровадження командотворчих прийомів у фізичне виховання студентів коледжу на їх показники психоемоційного стану.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29905
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Semenova_2021.pdf158.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.