Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404
Title: Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10
Authors: Паска, М. З.
Голод, А. П.
Paska, M. Z.
Holod, A. P.
Keywords: виробництво м'сних посічених напівфабрикатів
використання люпинового борошна та екстракту розмарину
Issue Date: 29-Mar-2021
Citation: Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10 / Паска Марія Зіновіївна, Голод Андрій Петрович. - № 2020 07109; заявл. 06.11.2020; опубл. 17.03.2021, Бюл. № 11.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29404
Appears in Collections:Патенти та авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент Паска Голод (1).pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.