Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28921
Title: Удосконалення функціональних показників жінок похилого віку з використанням комплексної програми оздоровчої ходьби
Authors: Михальчук, Тетяна Дмитрівна
Keywords: жінки похилого віку
комплексна програма оздоровчої ходьби
фізичний розвиток
фізична підготовленість
соматичне здоров’я
фізична працездатність серцево-судинної системи
Issue Date: 2-Mar-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Михальчук Т. Д. Удосконалення функціональних показників жінок похилого віку з використанням комплексної програми оздоровчої ходьби : автореф. дис. ...канд. наук з фіз. виховання та спорту : [спец.] 24.00.02 "Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення" / Михальчук Тетяна Дмитрівна ; ЛДУФК імені Івана Боберського. - Львів, 2021. - 23 с.
Abstract: У результаті дослідження уперше обґрунтовано зміст освітнього, рухового, рекреаційного та контрольного компонентів комплексної програми оздоровчої ходьби для жінок похилого віку. Доведено ефективність програми оздоровчої ходьби, яка складалася з трьох етапів: підготовчого етапу – 8 тижнів з періодами стандартного (2 тижні) і варіативного (6 тижнів) навантаження, етапу підвищення швидкості – 12 тижнів і етапу переходу до щоденних занять з періодами стандартного (10 тижнів) і варіативного (16 тижнів) навантаження. Обґрунтовано алгоритм індивідуалізації обсягу та інтенсивності навантаження, засобів відновлення для жінок похилого віку з урахуванням об’єктивних і суб’єктивних показників первинного та оперативного самоконтролю, показників функціональнорезервних можливостей та анамнезу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28921
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Avtoreferat_Mixalchuk_DRUK.pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.