Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774
Title: | Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Паска, М. З. Paska, M. Z. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | сучасні ресторанні тренди порядок оцінювання результатів навчання спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа" галузь знань: 24 Сфера обслуговування магістр кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 22-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774 |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПОРЯДОК оцінювання результатів навчання іРЕСТОРННІ ТРЕНДИ 241.pdf | 508.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.