Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774
Title: Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: сучасні ресторанні тренди
порядок оцінювання результатів навчання
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань: 24 Сфера обслуговування
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 22-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.