Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2876
Title: Спортивно-оздоровчий туризм : метод. вказівки до виконання контрольних робіт студентами VI курсу заочної форми навчання спеціалізації "Спортивно-оздоровчий туризм" спец. «Фізичне виховання»
Authors: Тимошенко, Лідія
Лабарткава, Костянтин
Keywords: спортивно-оздоровчий туризм
методичні вказівки
Issue Date: 2011
Citation: Спортивно-оздоровчий туризм : метод. вказівки до виконання контрольних робіт студ. VI курсу заочної форми навчання спеціалізації "Спортивно-оздоровчий туризм" спец. «Фізичне виховання» / уклад. Тимошенко Л. О., Лабарткава К. В. - Л. : ЛДУФК, 2011. - 64 с.
Abstract: Пропоновані методичні вказівки відповідають програмі та навчальному плану з дисципліни «Спортивно-оздоровчий туризм», розробленого на основі вимог ГСВО МОН. Навчальне видання призначене для студентів заочної форм навчання, та які навчаються за спеціальністю «фізичне виховання» та вивчають дисципліну «Спортивно-оздоровчий туризм». Метою підготовки та впорядкування даного випуску є полегшення процесу виконання, правильного оформлення контрольних робіт студентами заочної форми навчання, допомога у підготовці до заліку та екзамену та у вивченні курсу «Спортивно-оздоровчий туризм» в цілому.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2876
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File SizeFormat 
Методичка заочники СОТ (виправлена)-1.pdf649.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.