Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653
Title: Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами
Authors: Петрюк, О.
Вовчок, Р.
Іжевська, О.
Petriuk, O.
Vovchok, R.
Izhevska, O.
Keywords: харчові волокна
інулін
левулоза
пектин
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петрюк О. Цикорій - цінна сировина для збагачення хлібобулочних виробів функціональними інгредієнтами / О. Петрюк, Р. Вовчок, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 174-175.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28653
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петрюк_Вовчок_Іжевська_2020.pdf567.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.