Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28651
Title: Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Keywords: магістр
сфера обслуговування
готельно-ресторанна справа
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" / М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 391-393.
Abstract: Метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28651
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_2020.pdf560.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.