Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28646
Title: Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину
Authors: Маслійчук, О.
Masliichuk, O.
Keywords: ресторан
адаптація
dark kitchen
карантин
ресторанний бізнес
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Маслійчук О. Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину / О. Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 162-164.
Abstract: Метою дослідження є аналіз адаптації ресторанного господарства під час карантину через упровадження нового формату діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28646
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маслійчук_2020.pdf576.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.