Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641
Title: Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства
Authors: Куцмида, А.
Паска, М.
Kutsmyda, A.
Paska, M.
Keywords: розвиток
HACCP
бездротовий інтерфейс
конкурентоспроможність
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Куцмида А. Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства / А. Куцмида, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 72-75.
Abstract: Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куцмида_Паска_2020.pdf581.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.