Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28569
Title: Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Паска, М. З.
Михайлов, Б.
Михайлова, О.
Paska, M. Z.
Mykhailov, B.
Mykhailova, O.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю
силабус
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
галузь знань: 24 Сфера обслуговування
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 17-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. З. Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Паска Марія Зіновіівна, Михайлов Богдан, Михайлова Ольга. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
Abstract: Метрологія, стандартизація та сертифікація становлять невід’ємну частину діяльності людства і безпосередньо впливають на якість життя, товарів та послуг, але розуміються та інтерпретуються різними людьми по-різному. Тому важливо, щоб ці складові розумілися відповідно до задач, поставлених перед цими видами людської діяльності. Знання основ стандартизації, сертифікації, методів управління якістю, однаково важливі як для спеціалістів, які виробляють продукцію, так і тих, хто цю продукцію реалізує, зокрема у готельно-ресторанній справі та використовує (споживає). Відповідно, метою, вивчення даного курсу характеристика основних понять використовуваних у сфері державного регулювання якості товарів та послуг, та висвітлення їхніх організаційно-методичних принципів у сучасному конкурентному середовищі, зокрема у сфері обслуговування. Основною задачею, яка ставиться при вивченні дисципліни є стандартизація. метрологія, сертифікація та управління якістю у закладах готельно-ресторанного господарства" є отримання студентами базових знань у зазначених областях діяльності і більш повне розуміння ними принципів діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28569
Appears in Collections:Силабуси



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.