Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28459
Title: Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: Інжиніринг у готіельно-ресторанному господарстві
силабус
спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"
магістр
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 15-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. З. Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни «Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28459
Appears in Collections:Силабуси



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.