Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27920
Title: Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму
Authors: Іжевська, О. П.
Паска, М. З.
Izhevska, O. P.
Paska, M. Z.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: крафтові технології
робоча програма
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 25-Jan-2021
Publisher: Львів
Citation: Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 12 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини рослинного та тваринного походження.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27920
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБОЧА прогр Крафтові техн_Іжевська_Паска.pdf587.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.