Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27859
Title: Характеристика освітньо-професійної програми «Фізична реабілітація» у підготовці здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського
Authors: Приступа, Є. Н.
Музика, Ф. В.
Бріскін, Ю. А.
Будзин, В. Р.
Жарська, Н. В
Prystupa, Ye. N.
Muzyka, F. V.
Briskin, Yu. A.
Budzyn, V. R.
Zharska, N. V.
Keywords: освітньо-професійна програма
фізична культура і спорт
фізична реабілітація
Issue Date: 14-Jan-2021
Citation: Характеристика освітньо-професійної програми «Фізична реабілітація» у підготовці здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського / Приступа Є. Н., Музика Ф. В., Бріскін Ю. А., Будзин В. Р., Жарська Н. В. // Український журнал медицини, біології та спорту. - 2020. - Т. 5, № 5 (27). - С. 419-425.
Abstract: Мета дослідження полягала в характеристиці структури та змісту освітньо-професійної програми «Фізична реабілітація» за першим (бакалаврським) рівнем із спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. В роботі використовувалися наступні методи дослідження: системний підхід, методи аналізу та синтезу, документальний метод, методи наукової індукції та дедукції.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27859
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Приступа_Музика_Бріскін_Будзин_Жарська_2020_стаття.pdf285.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.