Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorБурак, М. І.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.contributor.authorBurak, M. I.-
dc.date.accessioned2020-12-22T10:45:49Z-
dc.date.available2020-12-22T10:45:49Z-
dc.date.issued2020-12-22-
dc.identifier.citationПаска М. З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. І. Бурак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 5. - С. 150-155.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664-
dc.description.abstractНа сучасному етапі в Україні формується нова перспективна галузь тваринництва, розвиток якої вже найближчими роками призведе до зростання експортних поставок равликів і продуктів їх переробки до країн Європи. Подібна ситуація впливатиме на формування культури споживання страв із равликів і в Україні, які згодом стануть такою ж звичною стравою для українців, як креветки чи мідії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectделікатесні продуктиuk_UA
dc.subjectравликиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectвихідuk_UA
dc.titleРозробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.