Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27081
Title: Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Біленчук, Р. В.
Личук, М. Г.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Bilenchuk, R. V.
Lychuk, M. H.
Keywords: м'ясо птиці
напівфабрикати
технологічні аспекти виробництва
Issue Date: 27-Oct-2020
Citation: Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Р. В. Біленчук, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 9(49). - С. 82-83.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27081
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Meat Busines N9 (49) 1.pdf821.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.