Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-10-27

Автори

Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Біленчук, Р. В.
Личук, М. Г.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Bilenchuk, R. V.
Lychuk, M. H.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м'ясо птиці, напівфабрикати, технологічні аспекти виробництва

Бібліографічний опис

Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Р. В. Біленчук, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 9(49). - С. 82-83.