Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27081
Title: | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Біленчук, Р. В. Личук, М. Г. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Bilenchuk, R. V. Lychuk, M. H. |
Keywords: | м'ясо птиці напівфабрикати технологічні аспекти виробництва |
Issue Date: | 27-Oct-2020 |
Citation: | Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Р. В. Біленчук, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 9(49). - С. 82-83. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27081 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Meat Busines N9 (49) 1.pdf | 821.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.