Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці
Вантажиться...
Дата
2020-10-27
Автори
Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Біленчук, Р. В.
Личук, М. Г.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Bilenchuk, R. V.
Lychuk, M. H.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
м'ясо птиці, напівфабрикати, технологічні аспекти виробництва
Бібліографічний опис
Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Р. В. Біленчук, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 9(49). - С. 82-83.