Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-10-19T09:18:27Z-
dc.date.available2020-10-19T09:18:27Z-
dc.date.issued2020-10-19-
dc.identifier.citationОрганізація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2020. - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26904-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсомельєuk_UA
dc.subjectорганізація роботиuk_UA
dc.subjectнавчальна програмаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОрганізація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма сомельє_Паска_Маслійчук.pdf499.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.