Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-10-16T09:40:15Z-
dc.date.available2020-10-16T09:40:15Z-
dc.date.issued2020-10-16-
dc.identifier.citationКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26874-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування в майбутніх фахівців компетентності щодо об’єктивних закономірностей, механізмів та особливостей сучасної конкуренції та конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності, а також набуття ними практичних навичок та вмінь аналізу конкурентних переваг, діагностики рівня конкурентоспроможності підприємства готельно-ресторанного бізнесу (далі - ГРБ), розроблення та реалізації заходів щодо її нарощування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectзаклади індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectнавчальна програмаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма_КЗІГ_Гузар.pdf374.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.