Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26779
Title: Використання ігор з елементами одноборств та ігрових комплексів в оптимізації майстерності борців-початківців вільного стилю
Authors: Загура, Федір
Полійовська, Марта
Zahura, Fedir
Poliiovska, Marta
Keywords: борці-початківці
ігри з елементами одноборств
вільна боротьба
майстерність
Issue Date: 9-Oct-2020
Citation: Загура Ф. Використання ігор з елементами одноборств та ігрових комплексів в оптимізації майстерності борців-початківців вільного стилю / Федір Загура, Марта Полійовська // Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті. - 2018. - С. 36-41.
Abstract: Традиційну методику організації навчально-тренувального процесу у вільній боротьбі спрямована на засвоєння прийомів з поступовим увведенням їх у сутичку. На жаль, слід зазначити, що вивченню підготовчих, профільних компонентів техніки боротьби (стійок, дистанцій, пересувань, захватів, способів звільнення від захоплень, тиснень, маневрувань, поштовхів, ривків та ін.) на початковому етапі не приділено достатньої уваги. На думку фахівців [1, 2, 3], ці дії борці освоюють у процесі безпосередньої боротьби. Результати досліджень змагальної діяльності борців вказують на необхідність початкового вивчення цих елементів, оскільки вони є основою ведення боротьби в поєдинку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26779
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
760-1538-1-SM (4).pdf544.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.