Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26631
Title: Структура та зміст програми підготовки спортсменів у класичному пауерліфтингу на етапі підготовки до вищих досягнень
Authors: Вербовий, В. П.
Розторгуй, М. С.
Verbovyi, V. P.
Roztorhui, M. S.
Keywords: пауерліфтери
інтенсивність
обсяг
побудова
результат
Issue Date: 17-Sep-2020
Citation: Вербовий В. П. Структура та зміст програми підготовки спортсменів у класичному пауерліфтингу на етапі підготовки до вищих досягнень / Вербовий В. П., Розторгуй М. С. // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. - 2020. - Вип. 3 (123). - С. 24-29.
Abstract: Аналіз наявного наукового знання щодо побудови підготовки спортсменів у класичному пауерліфтингу обмежені дослідженнями у сфері екіпірувального пауерліфтингу. Метою даного наукового дослідження є обґрунтування структури та змісту програми підготовки спортсменів у класичному пауерліфтингу на етапі підготовки до вищих досягнень. Для реалізації поставленої мети були використані аналогія, аналіз, синтез, абстрагування, індукція, екстраполяція, аналіз передового практичного досвіду. В результаті дослідження обґрунтовано структуру та зміст програми підготовки спортсменів у класичному пауерліфтингу на етапі підготовки до вищих досягнень з використанням диференційованого підходу до планування компонентів навантаження у різних групах вправ, що дозволяє підтримувати показники інтенсивності навантаження на тлі зниження параметрів обсягу навантаження.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26631
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вербовий_Розторгуй_2020.pdf401.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.