Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26569
Title: Удосконаленння змісту спортивно-оздоровчих занять у силовому фітнесі з використанням варіативних режимів навантажень
Authors: Дубачинський, Олег Васильович
Keywords: удосконалення спортивно-оздоровчих занять
режими навантажень
часові показники м’язової діяльності
силовий фітнес
адаптаційні процеси
Issue Date: 14-Sep-2020
Publisher: Миколаїв
Citation: Дубачинський О. В. Удосконаленння змісту спортивно-оздоровчих занять у силовому фітнесі з використанням варіативних режимів навантажень : дис. ...канд. наук з фіз. виховання та спорту : 24.00.02 / Дубачинський Олег Васильович. - Миколаїв, 2020. - 233 с.
Abstract: У дисертаційній роботі подано нове розв’язання наукової проблеми щодо удосконалення змісту спортивно-оздоровчих занять в силовому фітнесі для прискореного підвищення адаптаційних можливостей організму нетренованих чоловіків 18-20 років шляхом розробки режимів навантажень з використанням різних за тривалістю часових показників м’язової діяльності. Запропоновано нові підходи до корекції процесу занять силовим фітнесом з урахуванням індивідуальних особливостей організму контингенту та направленості м'язової діяльності. Удосконалено систему біохімічного контролю за процесами довготривалої адаптації організму до силових навантажень в умовах режиму тренувань анаеробного та аеробного характеру.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26569
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дубачинський_disertat 2020.pdf3.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.