Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26143
Title: Устаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Keywords: ресторанне господарство
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
лабораторні заняття
Issue Date: 2020
Publisher: ЛДУФК ім. І. Боберського
Citation: Устаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. О. П. Іжевська. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. - 64 с.
Abstract: Лабораторні заняття – вид навчальних занять, на яких студенти під керівництвом викладача самостійно виконують лабораторні види робіт з використанням лабораторного та технологічного устаткування, технічних характеристик та інструкцій з експлуатації устаткування, методичних розробок; вивчають розрахунки продуктивності машин і апаратів, окремих вузлів устаткування, добирають сучасне устаткування для готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки для лабораторних робіт складено відповідно до робочої програми дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму. Ресторанне господарство України є важливою функціонально розвиненою складовою частиною туристичної галузі, завданням якої є забезпечення високого рівня комфорту і якості обслуговування туристів та одночасного досягнення його рентабельності. Світова та вітчизняна практика удосконалення технології, технічного та культурного рівня закладів готельно-ресторанного господарства потребує від спеціаліста галузі розширеного науково-технічного кругозору для швидкого освоєння нової техніки, прийняття технічних рішень. Вивчення дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» передбачає набуття теоретичних знань і практичних навичок стосовно оснащення закладів готельно-ресторанного господарства найновішою технікою.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26143
ISBN: 978-617-7336-59-3
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.