Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26099
Title: Травматологія та ортопедія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" факультету фізичної терапії та ерготерапії рівня освіти "бакалавр" спеціалізації "Фізична терапія, ерготерапія"
Authors: Корольков, Олександр
Korolkov, Oleksandr
Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Keywords: кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Травматологія та ортопедія
спеціальність "Фізична терапія, ерготерапія"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лекційних занять
теми практичних занять
самостійна робота
рекомендована література
Issue Date: 16-Jun-2020
Citation: Травматологія та ортопедія : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія" факультету фізичної терапії та ерготерапії рівня освіти "бакалавр" спеціалізації "Фізична терапія, ерготерапія" / розроб. Корольков О. І. - Львів, 2019. - 15 с.
Abstract: Мета: - дати майбутнім фахівцям у галузі охорони здоров´я розуміння основних закономірностей впливу травм та захворювань опорно-рухової системи на організм людини, сприяти формуванню науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних реабілітаційних засобів на основі глибоких знань вікових, статевих, індивідуальних особливостей опорно-рухової системи у дітей та дорослих, розуміння ролі фізичної культури у підвищенні функціонального стану організму, в підтриманні здоров’я на належному рівні та профілактиці захворювань опорно-рухової системи людини.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26099
Appears in Collections:Робочі навчальні програми



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.