Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24770
Title: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Authors: Коркуна, Орислава
Korkuna, Oryslava
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесу
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
порядок оцінювання результатів навчання
Issue Date: 3-Mar-2020
Citation: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 1 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24770
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання ЦГРБ Коркуна.pdf375.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.