Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24410
Title: Диференційоване фізичне виховання : робоча програма для студентів VІ курсу з галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 014 "Середня освіта (фізична культура)" рівня освіти "магістр"
Authors: Боднар, Іванна
Сороколіт, Наталія
Bodnar, Ivanna
Sorokolit, Nataliia
Кафедра теорії та методики фізичної культури
Keywords: кафедра теорії та методики фізичної культури
Диференційоване фізичне виховання
спеціальність "Середня освіта (фізична культура)"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
шкала оцінювання
рекомендована література
Issue Date: 14-Feb-2020
Citation: Диференційоване фізичне виховання : робоча програма для студентів VІ курсу з галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 014 "Середня освіта (фізична культура)" рівня освіти "магістр" / розроб. Боднар І. Р., Сороколіт Н. С. - Львів, 2020. - 16 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни «Диференційоване фізичне виховання» поглиблення у студентів знань і умінь, необхідних для формування успішної практичної діяльності з фізичного виховання. Одне з головних завдань дисципліни навчити висококваліфікованого спеціаліста з фізичної культури інтегрувати знання, одержані в суміжних курсах і окремих методиках, знаходити шляхи реалізації міжпредметних зв’язків цих знань у науковій та педагогічній діяльності. Зміст предмета передбачає створення теоретичної бази, яка є основою для використання засобів фізичного виховання з метою гармонійного розвитку школярів, зміцнення здоров’я і профілактики захворювань, самозатвердження і самопізнання, раціональної організації вільного часу. Вивчення всіх розділів курсу проходить через призму потреб науки та практики в сфері фізичного виховання і спорту, ознайомлення з передовим досвідом роботи провідних фахівців даної галузі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24410
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча_програма_Диф.ФВ_Боднар_Сороколіт.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.