Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24329
Title: Основи дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Боратинський, Олег
Boratynskyi, Oleh
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи дизайну та інженерної графіки
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
залікові вимоги
Issue Date: 11-Feb-2020
Citation: Основи дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2019. - 10 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за її кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24329
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма ОДІГ.pdf368.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.