Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24223
Title: Кейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кейтеринг
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
порядок оцінювання результатів навчання
Issue Date: 4-Feb-2020
Citation: Кейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 2 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24223
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання Кейтеринг.pdf387.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.