Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24158
Title: Перспективи розвитку професійної підготовки фахівців сфери фізичної культури і спорту України ( з урахуванням закордонного досвіду)
Authors: Мединський, Сергій
Слобожанінов, П.
Medynskyi, Serhii
Slobozhaninov, P.
Keywords: професійна підготовка
фахівець з фізичного виховання та спорту
фізична культура
спорт
вища освіта
Issue Date: 2019
Citation: Мединський С. В. Перспективи розвитку професійної підготовки фахівців сфери фізичної культури і спорту України ( з урахуванням закордонного досвіду) / Мединський С. В., Слобожанінов П. А. - Львів, 2019. - С. 361-365.
Abstract: У статті розглянуто проблемні аспекти підготовки фахівців фізичного виховання і спорту, що пов’язані із нормативно-законодавчим регулюванням галузі фізичної культури та спорту, в Україні. Розглянуто Закони України, Укази Президента України, постанови Кабінету міністрів України, накази, листи, роз’яснення і рекомендації Міністерства освіти і науки. Наведено невизначеності та неузгодженості у законодавстві щодо вищої освіти у галузі фізичного виховання і спорту; регламентування структури навчальних планів; нормування кількості необхідних аудиторних годин на один кредит ЄКТС. Проведено анкетування викладачів закладів вищої освіти України, фахівців з фізичної культури, щoдo доцільності потреби та поновлення на державному рівні освітньої галузі «Фізичне виховання, спорт, здоров’я людини»; доцільності розширення переліку спеціальностей, згідно яких буде провадитися підготовка фахівців сфери фізичної культури і спорту в Україні; можливих напрямів розвитку освітньої галузі з урахуванням закордонного досвіду.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24158
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мединський_Слобожанінов_2019.pdf248.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.