Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23575
Title: Організація готельного господарства : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
Authors: Коркуна, Орислава
Холявка, Володимир
Демічковський, Андрій
Боратинський, Олег
Кулик, Оксана
Піхур, Оля
Korkuna, Oryslava
Kholiavka, Volodymyr
Demichkovskyi, Andrii
Boratynskyi, Oleh
Kulyk, Oksana
Pikhur, Olia
Keywords: готельне господарство
організація готельного господарства
організація інтер'єру
організація прибиральних робіт
культура обслуговування
Issue Date: 2019
Publisher: Добра справа
Citation: Організація готельного господарства : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Орислава Коркуна, Володимир Холявка, Андрій Демічковський, Олег Боратинський, Оксана Кулик, Оля Піхур. - Львів : Добра справа, 2019. - 224 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник «Організація готельного господарства» висвітлює теоретичні та практичні питання з вивчення та організації роботи готельного господарства. Також у навчально-методичному посібнику розкривається класифікація, призначення, основні характеристики, житлових та нежитлових приміщень готельного господарства, види їх архітектурних рішень, та взаємозв’язок між роботою структурних підрозділів готелю. Розглянуто та визначено вимоги до якості послуг готельного господарства, види та можливості організації спеціальних та додаткових послуг в готелях відповідної класифікації їх за зірковістю. Наведено приклади по побудові концепції готелю. Також в навчально-методичному посібнику «Організація готельного господарства» студентам рекомендовані питання для самоконтролю, та подані теми для написання рефератів,та подані тести для самоконтролю. Даний навчальнометодичний посібник дасть змогу студентам успішно розрізняти та класифікувати товари і послуги, що надаються в підприємствах готельного господарства, характеризувати їх за властивостями та видами, а також студенти зможуть опанувати основні стандарти якості які є затверджені ДСТУ, та успішно підготуватися до складання іспиту з курсу «Організація готельного господарства».
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23575
ISBN: 978-966-7964-58-8
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
посібник ОГГ.pdf4.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.