Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23057
Title: | Інноваційний інженірінг |
Authors: | Паска, М. Paska, M. Драчук, У. Drachuk, U. Ромашко, І. Romashko, I. Галух, Б. Halukh, B. Басараб, І. Basarab, I. |
Keywords: | олійно - жирова промисловість харчові технології переробка обладнання стандарти вимоги рафінація |
Issue Date: | 6-Nov-2019 |
Publisher: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Citation: | Інноваційний інженірінг : навч. - метод. посіб. / Паска М. З., Драчук У. Р., Ромашко І. С., Галух Б. І., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 82 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23057 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Інноваційний інженірінг.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.