Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22991
Title: Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів
Authors: Сорока, Василь
Іжевська, Орися
Soroka, Vasyl
Izhevska, Orysia
Keywords: дослідження теплової обробки
амінокислотний та жирокислотний склад соусів
Issue Date: 4-Nov-2019
Publisher: ЛДУФК
Citation: Сорока В. Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів / Василь Сорока, Орися Іжевська // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 258-260.
Abstract: Метою проведення досліджень було визначення фізико-хімічних показників амінокислотного та жирнокислотного складу сметанно-рослинних соусів, вплив термічної обробки на біологічну цінність продукту.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22991
Appears in Collections:"День студентської науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
StudN_2019_8_80.pdf444.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.