Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22971
Title: Технологія продуктів національного призначення
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Басараб, І.
Basarab, I.
Мартинюк, І.
Martyniyk, I.
Молдаванова, Л.
Moldavanova, L.
Keywords: продукти функціонального призначення
технологічні особливості
харчова технологія та інженерія
харчова промисловість
Issue Date: 1-Nov-2019
Publisher: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Citation: Технологія продуктів національного призначення : довідник тестів для модульних контрольних робіт / Паска М. З ., Басараб І. М., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 30 с.
Abstract: Мета збірника - формування цілісного уявлення про технологічні особливості основних виробництв продуктів функціонального призначення. Призначено для студентів та викладачів харчових спеціальностей вищих навчальних закладів. Збірник може бути використаний для підготовки студентів заочної форми навчання.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22971
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Технологія....pdf765.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.