Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22476
Title: | Вплив інновацій на здобуття конкурентних переваг закладами ресторанного господарства |
Authors: | Вовчанська, Ольга Іванова, Лілія Vovchanska, Olha Ivanova, Liliia |
Keywords: | ресторанне господарство заклади ресторанного господарства ресторан |
Issue Date: | 16-Oct-2019 |
Citation: | Вовчанська О. М. Вплив інновацій на здобуття конкурентних переваг закладами ресторанного господарства / Вовчанська О. М., Іванова Л. О. // Сучасні тенденції розвитку світової економіки: нові виклики та проблеми: матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 19 квітня 2019 р.). - Одеса, 2019. - С. 226-229. |
Abstract: | Впровадження інноваційних технологій у ресторанній сфері в Україні сприятиме збільшенню кількості клієнтів, розширенню асортименту продукції та способів її подання, пошуку нових оригінальних рішень ведення бізнесу, які підвищують його конкурентоздатність. Врахування світових тенденцій у розвитку інноваційних технологій, дозволить українським закладам ресторанного господарства правильно оцінити власні можливості розвитку на ринку інновацій, що і визначатиме перспективи подальших досліджень. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22476 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вовчанська О. М., Іванова Л. О.).pdf | 66.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.